Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

motorola V3

  • angela

    Wie kan mij helpen aan de WAP instellingen voor de V3. Ik snap er echt niks van!!!

  • Edwin

    http://www.tele2mobiel.nl/tele2go/

  • Gustav Weijnschenk

    Beste;

    Als je Tele2 mobiel klantenservice belt,zullen en kunnen zij u coachen om de GPRS en WAP op uw motorola V3 te instaleren. Overigens krijgt u vier SMS's naar het nummer welke u gebruikt met de motorola V3. Het is raadzaam ze alle vier te lezen om het wachtwoord / pincode te lezen. Nadat u alle vier de SMS's heb ontvangen en ze alle vier geopend heb,kunt u al gebruik maken van de GPRS en de WAP service.Het kan zijn dat u bij de eerste keer het wachtwoord / pincode moet invoeren.Maar verder wijst en doet uw toestel datgene wat u wil.

    overigens kunt u ook op de website GPRS WAP uw gegevens invullen. telefoonnummer en de keuzeknop motorola V3 kiezen.Maar ook daar geld dat u de stappen op de juiste manier moet uitvoeren.

    veel succes;

    Gustav WeijnschenkEdwin schreef:

    >

    > http://www.tele2mobiel.nl/tele2go/

  • pdeelen

    ik heb ook problemen met het instellen van browser set up je moet wel heel veel weten overde namennvan die er bij staan bijv.gateway, domain port 1 port2 enz.

    wie kan mij daar bij helpen. gegroet pdeelen.