Ik kwam het volgende tegen. Wellicht leuk voor mensen die interesse hebben in PDA's, Pocket PC's en andere handhelds. Ik ga denk ik ook.

Ivo

Ook dit jaar zal er in het voorjaar een PDAtotaal.info gebruikersbijeenkomst worden gehouden. Deze gebruikersdag zal plaats vinden op zaterdag 14 mei, van 11:00-17:00 in Ede in de Reehorst (terug waar het ooit begonnen is met de eerste meeting).

In een informele en natuurlijk gezellige sfeer nodigt PDAtotaal alle PDA en smartphone bezitters hiervoor uit. Dus ook niet-leden van PDAtotaal zijn van harte welkom op deze happening! Doelstelling is bovenal gezelligheid, het onderling uitwisselen van informatie en nieuwe toepassingen te zien en te horen krijgen, dit met medewerking van een aantal fabrikanten, distribiteurs en winkels.

Nogmaals, de toegang is gratis, dus zeg het voort aan familie, vrienden, collega's, etc.!

De support leden van de PDAtotaal groepen (S60, Communicator, Psion, UIQ, PocketPC, Windows Smartphone, Palm) zijn in grote getale en duidelijk herkenbaar aanwezig voor advies en support. Ook kunnen ze u alle voordelen uitleggen om u juist op deze dag aan te melden als nieuw lid van PDAtotaal. U kunt dan direct meedoen met de verloting om 17:00.

Natuurlijk zijn er voor de leden weer speciale acties in voorbereiding. Welke dat precies gaan worden blijft nog even een verrassing, maar de traditionele verloting zal zeker niet ontbreken. Let op: deze loterij is uitsluitend voor leden van de vereniging, neem uw nieuwe lidmaatschapskaart dan ook zeker mee!

Voor update informatie over de gebruikersdag kijk nu op op deze link!

PDAtotaal.info meeting

Graag tot zaterdag 14 mei in Ede!

Adresgegevens:

PDAtotaal Gebruikersdag

Hotel en Congrescentrum De Reehorst

Bennekomseweg 24

6717 LM EDE GLD

Datum: Zaterdag 14 mei 2005

Tijdstip: van 11:00 tot 17:00

Hieronder vind je de allerlaatste informatie over de dag met daarnaast foto's van de Reehorst:

Nog een ruime week tegaan tot het PDAtotaal Event “Time2Meet” . Op zaterdag 14 mei is het zover: in de Reehorst in Ede staan er twee grote zalen tot de beschikking.

Een overzicht van de Wintertuin. Hier vind je straks de grotere stands van de deelnemers als Nokia, SonyEricsson, TomTom (met demoauto), Smartphoneshop, Alturion, Route66, HP, samen met de Pocket PC-groep en vele anderen standhouders. Ook de PDAtotaal groepen zullen hier staan met hun kramen. Als tweede zaal heeft men de Verdifoyer:

Hier staat een bar en rondom is er gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Voor een up-to-date overzicht van de deelnemers en routebeschrijving kijk hier op de “Time2Meet” info pagina: http://www.pdatotaal.info/portal.php?page=meeting

Let op: TOEGANG is GRATIS! Geen entree. Iedereen is welkom, en iedereen kan gebruik maken van de aanbiedingen.

Zegt het voort, neem vrienden en collega's mee. Men maakt er een bere gezellige, drukke en informatieve dag van met z'n allen. Tot zaterdag 14 mei!!